Vitajte na fóre mojich webových stránok. Môžete vytvárať témy a zúčastňovať sa diskusií.Len do toho,pýtajte sa.
Založiť tému | Na zoznam
Ktorá je podľa Vás najlepšia fasádna omietka na Slovenskom trhu?
Ja si myslím že je to Baumit.Sice je vyššia cena ale kvalitatívne je stale na rovnakej úrovni po celý rok,nie ako u terranovy-raz sú kamene v nej sivé ,inokedy zase je stará a ešte som nezažil dobrého obchodaka z ich radov.
Som potešený že ste sa rozhodli pre Granopor omietku,ktorá je určená na zateplovacie systémy. Je to jedna z najkvalitnejších omietok na Slovenskom trhu od popredného výrobcu. Čakáme na dalšie odpovede. S pozdravom Bíž František
Ja by som sa rada opytala na omietku Jub.Podla popisov k obrazkom ju dosť často použivate.Je lepšia ako Baumit?
Fasadnu omietku použivame velmi často kôli cene a časovej dostupnosti nakolko vo Vranove je miešačka na fasády JUB.Kvalitativne je rovnocená s Baumitom.Omietku su nam schopný namiešať 1 vedro za 4 minuty. Takže na celý dom im to trva nejake 2 hodiny a nemusime čakať za dodaním od spol.Baumit približne 3 dni.Nesmiernou vyhodou je že ak nedochadza dosť omietky v deň realizácie objednáte si ju cez telefon v miešacom centre a ak dojdete do centra tak je už namiešaná a môžte dokončiť celu stavbu,pripadne stenu. Od noveho roka su chlapci zo spol.Jub schopný namiešať aj velmi moderné pestré odtiene,ktore su cenovo dostupné pre širokú verejnosť. Miešace centra su po celom Slovensku.Viac informacii najdete na strankach spoločnosti JUB. Osobné hodnotenie omietky JUB - velmi dobre.
Prosím o radu ,ako najlepšie vyčistiť na bytovom dome svetlý marmolit ,ďakujem
zdravim.kedze mam prizemny bezbarierovy dom a byvam v nom uz 6rokov ,chcel by som ho zateplit .ale nie zvonku ale z vnutra.uvazujem o nalepeni polystyrenu na plafon,tym by som chcel zamedzit zbytocnemu vytapaniu deky,kedze pojd je neobyvany.prave cez tu deku mam najvacsi unik tepla.mozte mi niekto poradit ? ODPOVED:1,MOZNOST JE NALEPIT POLYSTYREN NA PLAFON,PRESIETKOVAT A NANIEAT FINALNU UPRAVU -STIERKU /FASADNU,SADROVU alebo STUKOVU/ 2,MOZNOST JE UROBIT SADROKARTONOVY ZNIZENY STROP S MINERALNOU VLNOU V PRIESTORE. 3,MOZNOST JE UROBIT KAZETOVY STROP S VLOZENIM MINERALNEJ VLNY DO PRIESTORU NA ROST./ hladaj vo vyhladavaci Rigips-kazety/
Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium? Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!
V texte je možné používať Wiki tagy alebo HTML tagy.